Hoe gaat het met Wrap My Bike, maart

Ik had mij deze blog, bij het afsluiten van onze maandelijkse blog in februari, toch wel even anders voorgesteld.

Net als vele anderen, hadden ook wij ons de snelle verspreiding en de impact van het corona virus niet kunnen voorstellen.

Toch wil ik in deze blog de positieve gebeurtenissen benadrukken, aangezien ik geloof in de magnetische werking van positieve energie. Desondanks staan wij ook iedere dag stil bij de gezondheid van vele Nederlanders en wereldburgers.

Nog enigszins verbouwereerd van het briljante idee en de concrete wens van de klant (nog niet vaak hebben wij zo’n specifieke wens gehad) kregen wij direct een Trek mountainbike overgeheveld.

BikeMotion beurs foto

Begin maart

Maar eerst nog even terug naar het begin van deze maand, 1 maart.

Eind februari/ begin maart vond voor ons namelijk het belangrijkste event van het jaar plaats, de BikeMotion. Ieder jaar komen hier zo’n 40,000 fietsliefhebbers op af, om al het nieuws rondom fietsen te bekijken.

Nogal spannend was of dat dit jaar ook zo zou zijn, de eerste corona besmetting was één dag voor de beurs namelijk een feit. Toch lieten mensen zich nog niet afschrikken.

Gezelligheid

Want al heel snel, na de opening om 10:00, stonden wij al direct leuke gesprekken te voeren.

Gezelligheid was dan ook een kernwoord die voor ons de afgelopen drie dagen beschreven. Mede dankzij de centrale bar, waar team Koerspret aanwezig was om bierliefhebbers te voorzien van een ‘pilsje’.

In combinatie met de vele leuke gesprekken die wij hebben had waren de drie dagen één groot hoogtepunt, bedankt daarvoor!

De panterprint, gewrapt voor de fietsenmaker in Utrecht, was een van de meest opvallende fietsen. Vooral voor de mensen met panterprint kleding zorgde dit voor glimlachen en vele foto’s, iedere keer weer leuk om te zien.

In hét fiets magazine

En of de BikeMotion nog niet genoeg publiciteit was, kwam tegelijkertijd het nieuwe fietsmagazine uit. Mocht je geen lezer van dit blad zijn, dit is hét blad voor wielrenners en mountainbikers in Nederland en België. Ik ben zelf als wielrenner dan ook al enkele jaren geabonneerd J. Super leuk om dan te benaderd te worden voor een, maar liefst 4 PAGINA TELLEND ARTIKEL!

In dit artikel wordt geschreven over onze start, de ontwikkelingen en wordt verder het hele proces van het wrappen uitgelegd voor de mensen die er nog niet mee bekend waren.

Nog meer positiviteit en leuke reacties hebben wij hierdoor mogen ontvangen. Ook al tijdens de bikeMotion waar mensen het artikel al hadden gelezen.

Botje racing

Naast onze hudige samenwerking met de SEG racing academy is daar voor dit jaar nog een wielerteam bijgekomen. Botje Racing. Een internationaal fixed gear team met daaromheen zeer mooie content over de avonturen die zij mee maken. Voor ons was de ‘crit wereld’ al eerder een omgeving waar wij graag in terecht zouden willen komen. Dit vanwege de excentrieke persoonlijkheden die zich daar bezighouden, in combinatie met de opvallende fiets designs.

Botje Racing is daarom ook voorzien van zeer uniek gewrapte fietsen en helmen, geheel in stijl met het tenue. Opvallen zal dus zeker gebeuren.

Templates

Alsof er zich deze afgelopen maand nog niet genoeg heeft afgespeeld volgen er ook nog ontwikkelingen op product gebied.

Waarbij jij en alle andere fietsliefhebbers zelf hun fiets gerelateerde producten kunnen personaliseren. Onze missie, het toegankelijk maken van personaliseren binnen de fietswereld, zet hiermee weer een mooie stap in de goede richting.

De kans is zomaar aanwezig dat je volgende maand zult gaan lezen over onze eerste lancering, spannend…

Ontwikkelingen

De ontwikkelingen van het corona virus wil ik verder ook niet onbenoemd laten. Want ook wij hebben hier mee te maken. Nu hebben wij zelf de afgelopen maand, met voldoende afstand, goed kunnen doorwerken.

Maar ook bij ons zijn er een aantal mooie opdrachten uitgesteld. Toch heeft de tijd die hiermee beschikbaar komt, ook een positieve kant. Er is tijd om eindelijk eens terug te kijken, te verbeteren om vervolgens vooruit te kijken. Maar eerst nog een aantal hele mooie projecten afronden.

Blijf de komende tijd gezond, doe voorzichtig en dan hoop ik je hier volgende maand weer te zien.

Deel deze post met jouw vrienden

Recente projecten

Meest recente berichten

Contact Info

Medemblik

Phone: +31 227 234 000

Categorieën