De tijd vliegt… Voor mijn gevoel is het nog pas geleden dat ik deze blog, met hetzelfde onderwerp, over de maand maart schreef.

Toch zijn wij alweer ruim 4 weken verder.

En in die korte tijd is er weer van alles gebeurd, dus genoeg om over te schrijven in deze blog.

Nog enigszins verbouwereerd van het briljante idee en de concrete wens van de klant (nog niet vaak hebben wij zo’n specifieke wens gehad) kregen wij direct een Trek mountainbike overgeheveld.

Afbeedling Renzo bij Wrap My Bike

Het Corona Virus

Inmiddels begint het niet schudden van handen, het houden van 1,5 meter afstand meer en meer een gewoonte te worden.

Verontschuldigen over het niet schudden van handen is dan ook allang niet meer nodig.

Daarnaast is de werkruimte zo ingericht dat iedereen met ruime afstand van elkaar kan doorwerken, fijn dat dat op deze manier lukt.

Wrap My Bike Webshop

Zoals in de blog van maart al behandeld, zijn wij druk bezig met het uitwerken van een aantal folie- en fiets gerelateerde producten. Een voorbeeld daarvan is de ‘Skins’ die om Wahoo fietscomputers gewrapt kunnen worden.

Hoe tof is het tenslotte om je eigen fietscomputer een persoonlijk ontwerp mee te geven?! Toch blijkt dit nog niet zo gemakkelijk als vooraf bedacht.

Waar wij dachten afgelopen maart al online te kunnen gaan met de webshop en mogelijke verkoop in winkels, is dat nog niet het geval. Met name de laatste puntjes op de i, om de zogenaamde skin perfect te krijgen, duren langer als verwacht.

Maar ook bij het maken van een winkelverpakking komt meer kijken dan je zou denken. De presentatie moet ten slotte wel perfect zijn.

Er komt gelukkig al wel behoorlijk schot in de zaak. Nog een aantal aanpassingen en wij zijn er klaar voor, hoop ik 😉

Wrap My Bike webshop

Machine

Ondertussen is er ook altijd een onderdeel van de sign branche geweest waarvan wij dat graag in huis hebben willen produceren, en dat is printen.

Misschien heb je mij of Renzo er zelfs al eens, met een behoorlijke glundering in de ogen, over horen praten. Want een eigen printer, daarmee zou levertijd van folie weg zijn, kan er zelf getest worden met kleuren om de best mogelijk kwaliteit te krijgen en kunnen wij metallics en prints combineren. 🤩

Een investering die nog wel ver weg leek, leek inderdaad. Want door een aantal mooie kansen die zich achter elkaar voor hebben gedaan, is er inmiddels een eigen printer aangeschaft. Even voor je verbeelding, dat is niet zomaar een printer maar eentje van 2,70 meter breed en bijna 1 meter diep, een grote jongen dus. Maar wel een waar wij tijdens het fietsen wrappen super veel aan gaan hebben!

Nieuwe wrap projecten

Ondertussen zijn er afgelopen maand weer heel veel mooie projecten onze deur uitgerold. 1 van de hoogtepunten was de samenwerking met Linda Dijkman.

Linda, bekend van haar eigen bedrijf waarmee zij fietstrips verzorgd maar ook wegens haar instagram kanaal, wilde een uniek uiterlijk voor haar Specialized gravelbike. Dat kunnen wij uiteraard. Na een aantal ontwerpen verder kwam daar een ontwerp uit met het heelal (Galaxy in het engels) als thema. En daar is naar ons eigen zeggen iets heel moois uitgekomen, zoals op onderstaande foto te zien is. Opnieuw een project waarmee wij onze grenzen verlegd hebben en zo hopen wij dat de komende jaren te kunnen blijven doen.

Specialized Diverge Galaxy wrappen

Alhoewel, de Minions mountainbike, waar massaal op gestemd is door de lezer van Fiets magazine, is ook wel heel erg gaaf geworden.

Het drukke blauw/ gele patroon maakt het lekker vrolijk om naar te kijken, toch kan ik begrijpen dat je deze print liever niet op jouw eigen fiets hebt. 😄

Specialized Enduro Minions stijl wrappen

Voor komende maand staan er in ieder geval weer een aantal hele mooie projecten op de planning.

Zoveel zelfs dat ik er waarschijnlijk wel een specifieke uit pik om een blog over te schrijven, wordt vervolgd…

Deel deze post met jouw vrienden

Recente projecten

Meest recente berichten

Contact Info

Medemblik

Phone: +31 227 234 000

Categorieën