Fietsen wrappen

           Wat is het fietsen       wrappen?

Fietsen wrappen kan letterlijk vertaal worden naar ‘fietsen inpakken’. De techniek van het wrappen komt vanuit de reclame wereld waarbij verschillende voertuigen worden gewrapt. Tegenwoordig worden lang niet alleen reclame voertuigen gewrapt maar ook auto’s, brommers en dus ook fietsen! Wrapmybike is gespecialiseerd in het wrappen en customizen van fietsen. Of het nu gaat om Bmx’en, mountainbikes of racefietsen, wij helpen graag bij het vervullen van jouw wensen!

Hoe werkt het fietsen wrappen?

Nadat de klant zijn ontwerp kenbaar heeft gemaakt gaan wij aan de slag met het wrappen. Hierbij uw fiets allereerst goed schoongemaakt waarna een hoogwaardige vinyl folie zal worden aangebracht. De gemiddelde levensduur voor een wrap bedraagt 5-7 jaar. Ben jij er voor die tijd al op uitgekeken? Geen probleem de wrap is goed te verwijderen waarna er eventueel weer een nieuwe kleur aangebracht kan worden.

 

FULL WRAP

Naast de voordelen van een originele en nieuwe look van uw fiets, biedt de wrap ook bescherming voor uw huidige lak tegen UV-straling, krassen en steenslag. En wist u dat wrappen een goedkopere oplossing is in vergelijking tot het spuiten van uw fiets?

DETAIL WRAP

Door middel van een detailwrap kunnen wij de puntjes op de i zetten voor jouw fiets. Een subtiele lijn op het frame of het wrappen van uw voorvork in full carbon? Wij adviseren jouw graag over het ruime aanbod van mogelijkheden.

WrapMyBike sliderDesign Wrap

Iets compleet anders voor uw fiets? Bij Wrapmybike kun jij een full-colour print aanleveren of laten ontwerpen door een van onze designers. Elk gewenst ontwerp is mogelijk! Op deze manier kunt jij jouw droomfiets in leven brengen: van camouflage prints tot levensechte foto’s. Deze prints worden natuurlijk uitsluitend op A-merk folies gedrukt.

Striping

Door middel van een striping kunnen wij de puntjes op de i zetten voor jouw fiets. Een subtiele lijn op het frame, de voorvork of de wielen? Het kan allemaal! Wij adviseren jouw graag over het ruime aanbod van mogelijkheden.

Waarom uw fiets wrappen?

Bescherming

Wist je dat de vinyl folie ook bescherming biedt aan de huidige lak? Je kunt zelfs een doorzichtbare wrap kiezen waarbij het origineel behouden blijft.

Volledig GEPERSONALISEERd

Een legerpatroon in het roze, een eigen ontwerp op het frame of een uniek ontwerp laten maken? 
Alles is mogelijk!

goedkoper dan spuiten

De betaalbaarheid van het wrappen gecombineerd met het uiterlijk van het spuiten.

behoud van het origineel

Op een unieke fiets rijden en het origineel behouden. Door de folie na enkele jaren (hoeft niet natuurlijk) te verwijderen komen de originele kleuren van je fiets weer terug.

Gemakkelijk herstel

Ontstaat er door onvoorziene omstandigheden dan toch schade aan de wrap? Dan is dit zeer eenvoudig te herstellen.

Eindeloze design opties

Alle design opties zijn mogelijk, niets is ons te gek. Met keuze uit honderden verschillende kleuren zit die van jouw er waarschijnlijk ook wel tussen.

Overtuigd? Vraag naar de mogelijkheden voor het wrappen van jouw fiets.