FAQ items aan het laden...

Ga jij de strijd met ons aan?

In 8 weken tijd gaan wij, van team Wrap My Bike, ons voorbereiden op onze fietswedstrijd tegen jou! Een wedstrijd welke verreden wordt op het online platform Zwift.

Onder begeleiding van onze trainer maken wij een stappenplan om zo fit mogelijk aan de start te verschijnen. En ook jij kunt gebruik maken van schema’s op maat, zodat ook jij je optimaal kunt voorbereiden!

Onze voortgang leggen wij vast middels wekelijkse video’s op Youtube en nieuws delen wij binnen onze Strava community. Zo houden wij ook onze concurrentie in de gaten 😉

Voor zowel de deelnemers als de winnaars zijn er natuurlijk mooie prijzen te verdienen. Een complete bike wrap voor de winnaar bijvoorbeeld.

Win unieke prijzen
Prijzen voor zowel deelnemers als winnaars.

Training schema’s
Beschikbaar voor verschillende niveau’s

Volg onze avonturen
Iedere week video’s over onze avonturen op de fiets.

Train en race samen
2 keer per week trainen wij samen op Zwift.

Tips van experts
Ontvang trainings- en voedingstips om beter te worden.

Bekijk de concurrentie
Blijf op de hoogte van alle trainingen in de community.

Met wie ga jij de strijd aan?
3 (startende) fietsers die met zichzelf en alle deelnemers de uitdaging aan gaan om binnen 8 weken tijd een wedstrijd te rijden, op het online fietsplatform Zwift

Wie wij zijn?

Renzo Bot, is 23 jaar oud heeft nog nooit op een racefiets gezeten en is dus de absolute starter van ons drie. Hoe Renzo het ervan af gaat brengen weet nog niemand. Één ding staat vast, Renzo heeft er onwijs veel zin in!
Wout Koomen, is 21 jaar oud en is ons grote talent. Technisch op de mountainbike en een ‘beul’ op de fiets. Dit jaar heeft hij het nog rustig aan gedaan op de fiets met zo’n 950 kilometer. Plan is om dat de komende 8 weken ruim te verdubbelen.
Tim Groot, is 23 jaar oud en de voormalig wedstrijdrenner. Ondanks dat het fietsen al 1,5 jaar op een lager pitje staat, put hij hoop uit zijn ervaring op de racefiets in het verleden. Of dat voldoende zal zijn voor de winst komen we op 16 juli achter.

Deelnemers aan de challenge ontvangen:

Train met professionele schema’s

Renzo, Wout en Tim hebben hun eerste test gedaan. Op basis daarvan zijn er professionele schema’s gemaakt om mee te gaan trainen. Deze schema’s samengesteld op drie verschillende niveau’s. Schema Renzo voor de starters, schema Wout voor de gevorderde fietser en schema Tim voor de Elite fietsers.

‘Challenge’ fietsshirt

Zoals het hoort bij Wrap My Bike, moet je wel gesoigneerd voor de dag komen bij een wedstrijd. Deelnemers kunnen daarom over dit special custom shirt beschikken. Beschikbaar in twee varianten.
Een kleurrijke en een rustige variant, voor ieder wat wils.

Leer van en met ons

Onze hele voortgang leggen wij vast middels videos op Youtube en blogs binnen de Strava community. Zo kun je alleen al van onze fouten een hoop leren 😉
Maar je kunt ook met ons leren. Gedurende de challenge komen regelmatig experts aan het woord. Wat is de juiste fietshouding? Welke voeding dien je te nemen? Welk materiaal gebruiken wij?

Super leerzaam dus!

Train samen met ons

Samen trainen is nog altijd leuker dan trainen in je eentje. Daarbij zorgt het gezamenlijk trainen ook voor een mooie stok achter de deur om juist wel op de fiets te stappen. Wij stappen daarom minstens twee keer per week de fiets op Zwift op, om samen onze trainingen af te leggen. Waarom op Zwift? Omdat je indoor heel gecontroleerd en specifiek kunt trainen.

 

 

Ga jij de uitdaging met ons aan?

✅ Train samen met Wrap My Bike en wordt fitter!
✅ Ga de uitdaging aan om ons team te verslaan
✅ Prijzen voor zowel deelnemers als winnaars.
✅ Train met schema’s om gemakkelijker je doelen te behalen
✅ Ontvang trainings- en voeding tips van experts
✅ Wordt onderdeel van de community
✅ Fiets met gelijkgestemden om je doel te behalen

Doe jij met ons mee?
Start voor de challenge:
0
0
0
0
Days
0
0
Hrs
0
0
Min
0
0
Sec

€ 27,-

BEAT Wrap my Bike Challenge

Wordt onderdeel van de challenge. Werk samen met ons toe naar het doel op 16 juli, onze wedstrijd tegen jouw!

Ik doe mee

Or

Gratis deelname

BEAT Wrap my Bike Challenge

Geen schema of fietsshirt nodig? Ook dan kun je deelnemen. Je blijft op de hoogte van gezamenlijke trainingen, onze voortgang en ontvangt waardevolle informatie.

Ik doe mee