Red Flames

Wrap My Bike Design kit 4

€899,00 €749,00

Welkom bij het tweede Wrap My Bike Pakket van 2021. Binnen dit exclusieve pakket wrappen we je fiets, helm en accessoire in het design: Aqua color wrap. Hierbij maakt het niet uit welke fiets, helm en accessoire je laat wrappen. Wij maken alles perfect voor op maat. Als de wrap er perfect op zit, werken we dit hoogwaardig af tegen vuil en vocht.

De voordelen: de mogelijkheid om elk model fiets (helm en accessoire) in de gaafste custom print te laten wrappen, het behoudt van het origineel, bescherming van het origineel en zonder het verlies van garantie.

Als kers op de taart is dit pakket uit te breiden met een zeer scherp geprijsde grote onderhoudsbeurt en extra bescherming via de samenwerkende fietsenmaker. We bieden ook de mogelijkheid om de fiets bij je thuis of op het werk op te halen.

Als alles gereed is nodigen we je graag uit in onze showroom om je custom kit in ontvangst te nemen. Dit uiteraard met een hapje en een drankje om het helemaal af te maken. Enthousiast? Reserveer hieronder!

Reserveer

Werkwijze

Wat gaan we voor je doen?

Nadat jij bij ons jouw reservering hebt aangevraagd en wij dus persoonlijk contact hebben, zullen wij vragen om een eerste aanbetaling van 150,- euro. Nadat deze in orde is gemaakt is jouw reservering voor het design definitief. Vervolgens plannen wij, in samenspraak, een geschikte datum in om jouw fiets, helm en accessoire onder handen te nemen. Omdat wij enkel tevreden zijn met het allerhoogste afwerkingsniveau zal dit proces zo’n 10 á 15 werkdagen in beslag nemen. Ieder randje moet strak in elkaar overlopen, met minder nemen wij geen genoegen. Dit heeft dus even tijd nodig.

Pakket

Wat ontvang je binnen het pakket?

Je koopt het design dat op jouw fiets, helm en accessoires zal worden aangebracht middels een wrap folie. Of je op een Specialized, Cannondale, Trek of een Sensa fiets rijdt, dat maakt niets uit. Op alle soorten fietsen kan dit ontwerp aangebracht worden. Hetzelfde geldt voor de helm en de accessoires.

Zekerheden

Wat mag je verwachten?

– Op de complete wrap ontvang je 2 jaar garantie van ons. Maar ook voor zaken buiten de garantie om staan wij graag voor je klaar om een mooie oplossing te bieden.

– Jij bent de enige die op dit design zal rondfietsen. Dus 100% uniek design, je bent de enige op de wereld met die fiets.

– Je ontvangt het hoogste afwerkingsniveau mogelijk.

Red Flames wrap

Wrap My Bike Pakket 4

€899,00 €749,00

Design kit 4: Red Flames wrap reserveren