Een nieuw jaar, een andere koers…

2020, wat was het een bijzonder jaar. Een tijd waarin ons bedrijf, Wrap My Bike, een flinke stap voorwaarts heeft gemaakt ondanks de corona crisis. Met onder andere eigen printapparatuur, nieuwe producten en versterking binnen het team.

Nu op 1 januari 2021, wanneer dit stuk geschreven wordt, kijken wij terug op een heel mooi jaar. Ook voor ons zijn er veel leermomenten geweest, dingen die wij anders willen gaan doen komend jaar. En een van die veranderingen is best wel aanzienlijk. Het zal ons bedrijf een behoorlijk andere koers doen laten varen, maar dat alles om nog meer toffe producten te kunnen gaan maken.

Wat zal er dan veranderen?

Jouw wrap voor de racefiets, mountainbike of welke fiets dan ook zal niet meer op de gebruikelijke manier (offerte aanvragen – akkoord – ontwerpen – wrappen) verlopen. Deze dienst bieden wij op die manier niet meer aan. Maar, niet getreurd. Een nieuw fiets design is nog wel te koop, of misschien zelfs wel gratis.

Over de koers van 2021…

Elke werkdag wordt er op onze sociale media één design kit geplaatst. Aan het eind van de week wordt bepaald welke het meeste populair was en deze kit zal dan 1 maal (dus 100% uniek) beschikbaar zijn om te kopen. Inschrijvers op de nieuwsbrief worden hiervan als eerste op de hoogte gesteld. Zo heb je een klein voordeel ten opzichte van andere liefhebbers.

Daarnaast zal onder de inschrijvers 1 keer per 2 maanden zo’n volledige custom kit weggegeven worden. Zo’n kit bestaat dus uit 1 fietswrap, 1 helm wrap en variërende accessoires.

Maar er is meer…

Zoals je wellicht al opmerkt zullen wij dus maximaal 4 fietsen per maand gaan wrappen. Daardoor zorgen wij ervoor dat jouw gekozen design exclusief blijft en we heel veel aandacht en waarde kunnen leveren.

De ‘skin’ producten, waarvan onze Wahooskins ons eerste voorbeeld is, zullen onze nieuwe focus worden.

Waarom?

Omdat wij op deze manier nog meer fietsers, wereldwijd, een onderdeel van hun outfit kunnen laten personaliseren. Want van foto’s uit Australië, Maleisië of Amerika waar onze producten te zien zijn, daar is ons hart afgelopen jaar steeds sneller van gaan kloppen. Mede dankzij de vele enthousiaste reacties die wij van klanten ontvingen.

Wat voor skins je kunt verwachten?

De fietscomputers, met de Wahooskins voorop, is ons eerste product geweest. Eentje die wij komend jaar verder gaan ontwikkelen natuurlijk. Daarnaast komen er van verschillende helmmerken skins (zoals van deze Lazer Genesis), voor crankstellen ter bescherming, fietsbrillen en nog veel meer.

Uiteraard voorzien van de tofste designs, zoals bijvoorbeeld de reflective folie die wij recent gepresenteerd hebben voor de wahooskins.

Genoeg plannen dus. Wij gaan ons uiterste best doen om er in 2021 opnieuw een top jaar van te maken!

Deel deze post met jouw vrienden

Recente projecten

Meest recente berichten

Contact Info

Medemblik

Phone: +31 227 234 000

Categorieën