Zo, daar is de blog dan eindelijk, de maandelijkse blog update van Wrap My Bike. Om te beginnen met de maand februari.

Een combinatie van drukte, veel leermomenten, vernieuwing en de BikeMotion beurs.

Dat is wat mij nu te binnen schiet wanneer ik terugdenk aan de maand februari voor Wrap My Bike.

Drukte…

De drukte die zich eerder al voordeed in de maand januari zette zich afgelopen maand in een stijgende lijn voort. Uiteraard een positieve ontwikkeling, dit zorgde er echter ook voor dat een aantal processen onder spanning kwamen te staan. Met als resultaat miscommunicaties met de klant, (te) veel strakke deadlines en hierdoor dus af en toe een lichte vorm van stress.

Ontwikkelen…

Ondanks de enkele momenten waarin je jezelf even vervloekt, zien wij dit vooral als een positieve ontwikkeling in onze verdere groei. Want pas als je ziet waar er iets fout gaat, kun je dit verbeteren. Analyseren waar het fout gaat, met elkaar sparren over mogelijke verbeteringen en dit vervolgens toepassen. Om er na het testen weer achter te komen waar er hier verbeteringen liggen.

Zijn er dan concreet zichtbare veranderingen?

Nou en of.

Onze website wordt vernieuwd, waardoor bezoekers een beter beeld moeten gaan krijgen bij het wrappen en hoe je tot een gewrapte fiets komt. Zo zullen ook de prijzen beter gaan aansluiten en duidelijker gecommuniceerd worden.

Wij gaan werken met een nieuw offertesysteem waarmee miscommunicatie verleden tijd is. Zo ontvangen mensen vanaf deze maand maart nu standaard een ontwerp op basis van hun wensen bij akkoord van de offerte.

En ook intern gaan wij een aantal dingen aanpassen om meer structuur te krijgen. Hoe dit zich zal gaan ontwikkelen, wordt vervolgd…

BikeMotion

Als finale van de maand februari vond er natuurlijk de BikeMotion beurs plaats. De grootste fietsbeurs in Nederland en voor ons opnieuw een mooie kans om te laten zien wat wij doen.

BikeMotion beurs foto

En onze voorlopige conclusie is dat deze beurs super geslaagd is. Honderden enthousiaste geïnteresseerden hebben wij mogen spreken tijdens deze drie dagen. In totaal hebben wij tijdens deze dagen 6 verschillende fietsen kunnen tonen. Stuk voor stuk speciale fietsen die opvielen dankzij hun speciale wrapfolie. De strandfietsen van Salomobikes en Servicekoers die altijd een doorslaand succes blijken, maar ook de voor het eerst vertoonde racefiets van De Fietsenmaker uit Utrecht met zijn panterprint deed het geweldig. Foto’s van alle fietsen hebben wij onderstaand even bijgevoegd mocht je ons gemist hebben.

In de volgende blog zullen wij een voorlopig eerste balans kunnen opmaken over het wel/geen succes van de beurs.

Houdt in de tussentijd vooral onze social media kanalen in de gaten, vooral op LinkedIn en Instagram zijn wij erg actief en hard groeiende 🙂

Deel deze post met jouw vrienden

Recente projecten

Meest recente berichten

Contact Info

Medemblik

Phone: +31 227 234 000

Categorieën