Over ons

Wrap My Bike is dé specialist in Nederland in het wrappen van racefietsen, mountainbikes, strandfietsen en al het andere met twee wielen en twee pedalen.

Over Wrap my bike

Als fanatieke wielrenners wilden wij onze fiets wel eens ‘anders’ maken. Uit deze passie is Wrap My Bike ontstaan.

Wrap My Bike, gevestigd in Medemblik, is gespecialiseerd in het  wrappen, stylen en beschermen van racefietsen. Hierbij stellen wij de behoeften van de klant en de service naar de klant toe centraal. De kracht van Wrap By Bike bestaat uit het ontwerpen, ontwikkelen en vervaardigen van unieke uitvoeringen van uw racefiets.

Je fiets een geheel eigen uitstraling geven

Je wilt je fiets een unieke uitstraling geven. Bij Wrap My Bike begrijpen wij dat als geen ander. Dankzij onze ervaring binnen de wielerwereld en het wrappen van racefietsen kunnen wij de klant als geen ander in hun behoeften voorzien.

Veiligheid en schadebeperking

Veiligheidsfolie ofwel antisteenslagfolie helpt de de fiets langer mooi te houden en beperkt schade door steenslag. Verder beschermt de folie de fiets tegen UV-straling waardoor de kleur in de loop der jaren langer niet verkleurd.

Onze missie

“De wensen van iedere klant uit laten komen”

Ons doel is om iedere klant opnieuw de ‘WOW’ ervaring te laten beleven door zijn verwachtingen te overtreffen. Dit doen wij door een breed service aanbod af te leveren waardoor te klant geheel ontzorgt zal worden. 

  • Wij gebruiken altijd hoge kwaliteit materialen voor een optimale levensduur.
  • Afwerking door vakkundige professionals.
  •  Uitgebreide service mogelijkheden (Haal- en breng service, eindeloze design opties, uit- en in elkaar zetten van de fiets)
  • Wij stoppen pas nadat jij tevreden bent!
  •  Kom je er even niet uit? Wij denken graag met je mee over de mogelijkheden.
Ben jij overtuigd? Of ben je nieuwsgierig naar de mogelijkheden voor jouw fiets? Klik dan hier om contact met ons op te nemen. Wij helpen graag!
5/5
"Na beschadiging van mijn laklaag heb ik mijn racefiets bij de jongens van WrapMyBike laten Wrappen. Dit had ik veel eerder moeten doen!

Bedankt jongens, wat ziet mijn fiets er gaaf uit!"
Jelle Groot
Wielrenner