FAQ items aan het laden...

1:1 Wrap My Bike Limiteds

Één exclusieve kit, waarmee je extreem gesoigneerd voor de dag kunt komen. Een kit waarop zelfs de profs in het wielerpeloton jaloers worden. Het klinkt haast als een droom toch?!

Wij maken deze droom werkelijkheid! Iedere week (op zaterdag 12:00) komt één complete kit beschikbaar. Met onze meest unieke ontwerpen, verschillende producten én met de garantie dat jij de enigste bent die hierin rondrijdt.

Iedere donderdagmiddag komt de video online waarin de kit onthult wordt. Als eerste de kans krijgen om de kit aan te schaffen? En direct kans maken op onze winacties?

Meld je hier aan om 1 uur eerder toegang te krijgen


WMB Exclusive
Jij bent de exclusieve eigenaar.

Giveaways
Maak kans op onze unieke giveaways.

Bekijk video online
Iedere woensdag beelden van de kit.

Ben jij er op tijd bij?
Iedere donderdagavond komt onze preview video online. Zo krijg je alvast te zien hoe de kit eruit gaat zien en welke items het bevat.

Hoe werkt het vervolgens?

Nadat de kit donderdagavond online is gekomen heeft iedereen tot en met zaterdagochtend de tijd om de kit te bekijken. Vervolgens komt de kit 12:00 precies online. Dit wordt bekendgemaakt via Instagram, deze website en onder de youtube video van woensdag is de link ook te vinden.

Wil je de kans echt niet mislopen? Door je via de mail aan te melden ontvang je al om 11:00 uur een mail met de link om de kit te kunnen bestellen. Zo kun je de concurrentie wellicht voor blijven.

Onze laatste kits:

Colorflow Madness

Een kleurrijk design voor kleurrijke personen. Of je het nu mooi vindt of niet, opvallen doet het zeker. En in veel gevallen zul je een glimlach op voorbijgangers hun gezicht wekken 🙂

Deze eerste kit is binnen 3 uur verkocht.

€ 0,-

WMB Limited inschrijving

Graag als eerste weten wanneer de kit online staat + kans maken op een van onze giveaways? Aanmelden is gratis en doe je middels onderstaande link.

Meld je aan